Verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand

7 mei 2020

In 2018 zijn we gestart met de uitbreiding van het bedrijfspand. Een naastgelegen pand wordt bij de verbouwing betrokken. In de zomer van 2019 hebben we het nieuwe pand in gebruik mogen nemen.


Door het toenemende monsteraanbod werd in 2016 besloten een naastgelegen bedrijfspand aan te kopen. Na jaren voorbereiding en plannen maken en vergunningen verkrijgen, was in 2018 eindelijk zover. We breiden ons bestaande pand uit met nieuw en (voor toeleveranciers) beter toegankelijk magazijn, een nieuwe vriescel voor de opslag van monsters, en we creeeren een nieuwe ruimte voor monsterontvangst welke we voorzien van ''doorgeef'' koelcellen.

Deze doorgeef-koelcellen zorgen ervoor dat we de stroom van monsters en mensen binnen het lab beter kunnen organiseren. De monsternemers plaatsen vanuit de ontvangstruimte de monsters in de juiste koelcel, en vanuit het lab is de koelcel tevens toegankelijk. Op deze manier is een efficiente werkwijze ontstaan.

De kantoor-activiteiten zijn verhuisd naar het (in 2016) het aangekochte pand. De kantoorruimte die vrijkwam in het bestaande pand is betrokken bij het laboratorium.  

Uiteraard zijn wij enorm trots op het eindresultaat en zouden graag een open-dag organiseren om alle belangstellenden kennis te laten maken met ons bedrijf en onze medewerkers. Helaas zullen we dit uit moeten stellen tot na de coronacrisis.

Maar.. we hebben alvast wat foto's!

400_micro_analyse_zeeland_kloosterzande_6430.jpg

400_micro-analyse_zeeland_0514.jpg

400_foto-33.jpg

400_foto-32.jpg

600_img_3955.jpg