Laboratorium

Het laboratorium van Micro-Analyse Zeeland is gespecialiseerd in microbiologische analyses van onder andere  levensmiddelen, water, mest en digestaat. Daarnaast verzorgen wij hygiënecontroles en oppervlakte- en luchtmetingen. Wilt u de houdbaarheid van uw producten bepalen? Dan zijn wij hiervoor de juiste partner. Onderzoek naar de aanwezigheid van de Legionellabacterie in drinkwaterleidingen is een vast onderdeel van onze dienstverlening. Verder kunt u natuurlijk bij ons terecht voor al uw chemische analyses.

Eigen ophaalservice

Als u monsters voor analyse wilt aanbieden, kunt u de monsters natuurlijk zelf op ons laboratorium afgeven.  U kunt ook kiezen voor onze ophaalservice. Onze buitendienstmedewerkers verzorgen (indien gewenst) de monsterneming en het gekoeld transport naar het laboratorium voor u.

Accreditatie

Het laboratorium van Micro-Analyse Zeeland is door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd conform ISO 17025 en staat bij de RvA geregistreerd onder nummer L420. Ook heeft het COKZ, Micro-Analyse Zeeland als voldoende gekwalificeerd laboratorium aangemerkt voor verschillende microbiologische verrichtingen in de zuivelsector.

Wij staan voor u klaar

Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers met aandacht voor elk monster en elk onderzoek. Of u nu eenmalig een onderzoek wilt laten uitvoeren of op reguliere basis van onze diensten gebruikmaakt, wij staan voor elke opdracht, groot of klein, voor u klaar en denken graag met u mee! 

Neem contact op!

We informeren u graag over de mogelijkheden!