Detachering

Wanneer u op een professionele manier met levensmiddelen omgaat, heeft u zich te houden aan constant veranderende (inter)nationale wet- en regelgeving. Daarbij kunt u onder meer denken aan het Warenwetbesluit Bereiding en behandeling van levensmiddelen, etikettering voorschriften, Europese Hygiënerichtlijnen en verordeningen, allergenen wetgeving etc…

Behoefte aan een (interim)kwaliteitsmanager?

Ontbreekt in uw bedrijf voldoende kennis over deze onderwerpen of heeft u behoefte aan een kwaliteitsmanager op tijdelijke of periodieke basis? Dan bied een adviseur van Micro-Analyse Zeeland uitkomst. Wij kennen de wetgeving als geen ander en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet.

IFS of BRC certificering?

Afnemers en/of overheden stellen steeds strengere eisen aan levensmiddelenproducenten. Producenten dienen steeds vaker (IFS-,  BRC of FSSC) gecertificeerd te zijn. Maar hoe pakt u dat efficiënt aan?
U kunt gebruikmaken van onze ruime kennis en expertise op dit gebied. Onze adviseur ondersteunt u graag in het traject naar certificering en begeleidt u tijdens inspecties door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en certificerende instanties. Doordat wij daarnaast beschikken over een eigen (geaccrediteerd) laboratorium is het eenvoudig concrete afspraken te maken over (vaak verplichte) periodieke microbiologische onderzoeken.

Neem contact op!

Informeer naar de mogelijkheden.