Detachering

Wanneer u op een professionele manier met levensmiddelen omgaat, heeft u zich te houden aan constant veranderende nationale en internationale wet- en regelgeving. Denk hierbij aan Warenwetbesluit Bereiding en behandeling van levensmiddelen, etikettering voorschriften, Europese Hygiënerichtlijnen en verordeningen, allergenen wetgeving etc…

Ontbreekt in uw bedrijf voldoende kennis over deze onderwerpen of heeft u behoefte aan een kwaliteitsmanager op tijdelijke of periodieke basis? Dan kan inschakeling van een consultant van Micro-Analyse Zeeland voor u een goede oplossing zijn. Wij kennen de wetgeving als geen ander en volgen nieuwe ontwikkelingen dan ook op de voet.

IFS of BRC gecertificeerd worden?

Steeds vaker worden door afnemers of overheden strengere eisen gesteld aan producenten van levensmiddelen. Producenten dienen steeds vaker IFS- of BRC-gecertificeerd te zijn. Maar hoe pakt u dat efficiënt aan?
Maak gebruik van onze ruime kennis en expertise op dit gebied. Onze adviseur ondersteunt u graag in het traject naar certificering en begeleidt u tijdens inspecties door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en certificerende instanties.

Doordat wij daarnaast tevens beschikken over een eigen (geaccrediteerd) laboratorium is het erg eenvoudig concrete afspraken te maken over (vaak verplichte) periodieke microbiologische onderzoeken.

Neem contact op!

Informeer naar de mogelijkheden.