HACCP-audits

Wanneer u op een professionele manier met voedselbereiding omgaat, heeft u te maken met uiteenlopende wet- en regelgeving. Hierin staat voedselveiligheid voorop. Werkt u volgens de juiste spelregels? Levert u voedselveilige producten? Hoe voorkomt u bestuurlijke boetes na een inspectie door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA)? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen.

Signaleren & Adviseren

Door veranderingen in het overheidsbeleid is een adequate HACCP-aanpak nog belangrijker. Het is voor veel bedrijven een steeds grotere uitdaging om te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Micro-Analyse Zeeland biedt u een compleet pakket. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van voedselveiligheid binnen uw organisatie. Door bij u, op locatie, HACCP-audits uit te voeren, houdt u zicht op uw organisatie. Aan de hand van de voor u geldende wetgeving, beoordelen wij uw bedrijf of instelling. Via ons principe ‘signaleren & adviseren’ voeren wij onze inspecties op een prettige en informatieve manier uit.

De volgende onderwerpen worden tijdens onze audits behandeld:

  • Inrichtingseisen
  • Staat van onderhoud
  • Temperatuurmetingen
  • Hygiëne checks
  • Bedrijfshygiëne
  • Persoonlijke hygiëne
  • Luchtmetingen
  • Visuele beoordelingen
  • Implementatie van de allergenen wetgeving
  • Registratie verplichtingen

Als u op een juiste manier invulling geeft aan deze onderdelen, leidt dit tot een voedselveilig eindproduct. Onderdeel van onze totaalaanpak is tevens dat producten kunnen worden bemonsterd voor microbiologisch onderzoek in ons eigen laboratorium.

Neem contact op!

Samen kunnen we de kwaliteit naar een hoger niveau brengen. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!